June 28, 2018

May 25, 2018

March 20, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Mijn hemel, mijn eerste blog!

March 6, 2018

 

Van de week de tijd genomen om een website te maken als voorbereiding op de lancering van de kennel. Want wanneer doe je dat? Vlak voor de voorgenomen dekking of is dat te laat?

Geen idee.....ik ben maar gewoon begonnen. 

 

En bloggen??? Wie wil dat nou in hemelsnaam allemaal lezen? Weet je wat, ik ga er gewoon voor! Wie weet komen er mooie dingen uit voort. Gewoon de stoute schoenen aantrekken en kijken waar het je brengt. ;-)

 

Langzaam laat ik me voorgaande alinea's tot me doordringen. Heftig probeer ik de volgende zinnen te bedenken. Type letters, verwijder ze weer.... En nog een keer en nog een keer. STOP!!! Haal adem! Relax, gaandeweg zullen de ideeën komen voor blogs en interessante artikelen.  

 

Het idee is om jullie mee te nemen in de ontwikkeling van de doorsnee hondenbezitter naar een hondenbezitter van een Hollandse Herder en de voorbereidingen van het eerste nestje. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 Kennel Oud Hollandse Waterlinie. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now