Mijn naam is Marion, ben getrouwd met Johan en samen hebben we twee kinderen.

 

Toen Ike in ons leven kwam, ontstond er een hele nieuwe dynamiek. Ik maakte kennis met het schapenhoeden en speuren en was meteen verkocht. Onze Labrador Indy heeft Ike de eerste twee jaar van haar leven vergezeld. Met hem heb ik in zijn jonge jaren jachttraining gedaan. Prachtig om te zien waar het instinct van de hond het beste tot zijn recht komt.

Persoonlijk vind ik het geweldig om samen met je hond actief te zijn en iets te zoeken wat bij jezelf en de hond past. Niets is mooier dan zien dat je hond plezier heeft in het "werk" dat je samen doet. Een hond als Ike houdt je een spiegel voor, waar veel van te leren valt als je daar open voor staat. Het brengt het je naar het hier en nu, waar de hond van nature altijd is. 

Zelf ben ik geboren en getogen in Woerden, evenals mijn ouders. Woerden ligt aan de "Oude Hollandse Waterlinie", vandaar ook de kennelnaam. De historie van de stad Woerden, een Hollands hondenras en omdat wij graag op of bij het water vertoeven bracht ons op deze naam.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een pup de allerbeste start mee te geven voor een gelukkig leven. Zowel de fokker van Indy als Ike hebben de hondjes een geweldige start gegeven voordat ze bij ons kwamen wonen. De toekomstige pups van Ike zullen ook optimaal gesocialiseerd worden!

Over ons

© 2018 Kennel Oud Hollandse Waterlinie. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now