June 28, 2018

Vandaag de bevestiging gekregen dat Ike drachtig is. Omdat het dag 37 van de dracht is waren de contouren van de pups al goed te zien. Vanaf dag 28 is Ike al in omvang aan het groeien en alle symptomen wezen op drachtigheid, maar wat is het leuk om het de bevestiging o...

May 25, 2018

Maandag 2e Pinksterdag (dag 16) was de progesteron waarde omhoog geschoten naar 7.1.  Op dinsdag (dag 17) en woensdag (dag 18) was Ike klaar om gedekt te worden. Feest!

Dus in de auto en naar Zeeland. De ontmoetingsplaats op dinsdag was Groede Podium. Bekend terrein voo...

May 18, 2018

Op 6 mei is de loopsheid van Ike begonnen. Door een progesteron bepaling wil ik weten wanneer ik Ike kan laten dekken. Als de waarde in de buurt van 10 is, dan is het dektijdstip aangebroken. 

Op dag 9 doen we de eerste meting; Uitslag 0.4

Vandaag op dag 13 is de wa...

March 23, 2018

Vandaag bericht gekregen van de fokadviescommissie dat we een mooie combinatie hebben uitgezocht. Nu maar wachten tot het de tijd rijp is!

Aankomend trainingsweekend zullen we Fiks en Ike weer kennis met elkaar laten maken, zodat ze vertrouwder met elkaar worden. Op de...

March 20, 2018

Gisteravond kreeg ik bericht van de Raad van Beheer dat de uitslag van de officiële HD en ED foto's bekend zijn. YESSSS!! HD A en ED vrij!! Bij de Hollandse Herder komen problemen niet veel voor, maar het is toch fijn als het zwart op wit staat. 

Ook is bepaald dat...

March 17, 2018

Deelnemen aan een tentoonstelling? Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen. Toch ben ik heel benieuwd hoe Ike beoordeeld wordt. Op de nestendag van de NHC is ze ook beoordeeld en kreeg toen een mooi rapport en ze voldoet aan het rasbeeld. 

Zonder enige vorm van ringtrain...

March 13, 2018

Het loont de moeite om te informeren naar de prijzen die verschillende dierenartsen hanteren voor de röntgenfoto's (inclusief of exclusief de beoordeling van de Raad van Beheer).

In mijn geval was het verschil een kleine €200,-. Daar kan je best een paar kilometer...

March 6, 2018

Van de week de tijd genomen om een website te maken als voorbereiding op de lancering van de kennel. Want wanneer doe je dat? Vlak voor de voorgenomen dekking of is dat te laat?

Geen idee.....ik ben maar gewoon begonnen. 

En bloggen??? Wie wil dat nou in hemelsnaam allem...

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 28, 2018

May 25, 2018

March 20, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons